Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
La Inspecció de Treball facilita l’acord a Spanair

Gràcies a la denúncia propoguda per la Secció Sindical de la USOC

  A partir d’una denúncia de la Secció Sindical de la USOC a la companyia aèria sobre discriminació a treballadores inscrites a la bossa de treball; la Inspecció a instat a la direcció a rectificar.

La USOC va denunciar que a la temporada d’hivern 2010-2011 l’empresa no va convocar a treballadores fixes discontinues que, voluntàriament estaven inscrites a la Bossa de Treball, segons preveu el conveni col•lectiu vigent. L’empresa va argumentar que les afectades, segons el seu criteri no estaven en disponibilitat de treballar en trobar-se en situació d’embaràs, període de lactància o baixa maternal.

L’acord subscrit el passat 29 de juliol, entre la direcció d’Spanair i la USOC, compromet a l’empresa a efectuar les crides als treballadors i treballadores fixes discontinues inscrites a la Bossa de Treball, amb independència de la seva situació personal (baixes maternals, embarassos, incapacitat laboral, etc.) En relació a les afectades a la temporada d’hivern 2010-2011 que no van ser cridades pels motius anteriors, l’empresa compensarà els perjudicis ocasionats.

Des de la Secció Sindical de la USOC, s’han felicitat pel pacte que permet “tancar una situació de conflicte i té la voluntat de normalitzar la situació de les i els Tripulants de Cabina de Passatgers (TCP's) fixes discontinues”.30/08/2011

RELACIONADES
21/07/2011  Els TCP's de Spanair amb el Comitè per fer vaga
Untitled Document <<Tornar