Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
USOC, CCOO, UGT i entitats socials de Catalunya convoquen mobilitzacions contra la reforma de la Constitució

Demà es presenta el manifest conjunt i la manifestació del 6 de setembre a Barcelona, sota el lema “Contra la Reforma, jo vull votar”

Sindicats i organitzacions socials que formen part de la Plataforma Prou Retallades s’han reunit avui per coordinar les mobilitzacions que es faran contra la reforma de la Constitució i per reclamar un referèndum. En aquest sentit, us convoquem a la roda de premsa que tindrà lloc demà dijous, 1 de setembre, a les 11.30 hores a la seu de la Confederació d’AV de Catalunya (CONFAVC), situada al carrer Dr. Aiguader, núm. 18 de Barcelona, on es presentarà el manifest conjunt i s’explicaran els detalls de les mobilitzacions previstes contra el que aquestes organitzacions consideren un atac frontal contra el nostre Estat del benestar  i els drets bàsics de ciutadania.

Les organitzacions reunides avui -CCOO, UGT, USOC, Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Catalunya, AICEC-ADICAE, SATSE, Dempeus per la Salut Pública, Sindicat d’Estudiants, FAPAES, Ateneus Laics i Progressites, Moviment Laic i Progressista, Fets, Acció Jove CCOO, CONFAVC i CNJC- han convocat una manifestació a Barcelona el proper dimarts, 6 de setembre, sota el lema “Contra la Reforma, jo vull votar”, que sortirà de Plaça Urquinaona/Via Laietana a les 18.30 hores i anirà fins a Pla de Palau on es llegirà el manifest.

CONVOCATÒRIA

ACTE:

Roda de premsa mobilitzacions contra la reforma de la Constitució

DIA:

Dijous 1 de setembre de 2011

HORA:

11.30 hores

LLOC:

Seu de la CONFAVC. C/ Aiguader, 18. BCN)

 

 


Informació sobre accions estatals: USO Confederación


31/08/2011

RELACIONADES
30/08/2011  La USO rebutja el contingut de la reforma constitucional
Untitled Document <<Tornar