Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
El Consell Sindical Pyremed a la Jornada d'Acció Europea

. Participació de sindicalistes francesos a la manifestació de Barcelona i de representants catalans a la de Montpelier
. El CSIR Pyremed trasllada als eurodiputats catalans la seva posició contrària a noves mesures d'austeritat a nivell europeu


En el marc de la Jornada de Mobilització sindical europea del 29 de febrer, el CSIR Pyremed (Consell Sindical Interregional Transfronterer) que reuneix el conjunt d'organitzacions sindicals afiliades a la CES de les regions de Llenguadoc-Rosselló, Migdia-Pirineus, Catalunya i el Principat d'Andorra, han posat en marxa tot un seguit d'accions per a traslladar als responsables polítics europeus la seva oposició a les noves mesures d'austeritat que vol imposar el Consell Europeu. El CSIR-Pyremed vol denunciar que, aquestes, agreujaran els desequilibris dels intercanvis econòmics, acabant en una recessió, la generalització de l'atur, de la precarietat i de la pobresa.

Les organitzacions del CSIR Pyremed participaran a les manifestacions que tindran lloc el dia 29 a Barcelona i Montpellier amb una representació dels sindicats USOC, CCOO i UGT a la ciutat francesa i una delegació dels sindicats CGT-F, CFTC i UNSA a la capital catalana.

El Consell Sindical també ha adreçat un escrit -enllaç inferior- als eurodiputats catalans i dels departaments francesos del Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus on s'aposta clarament per la construcció d'una Europa Social i es rebutgen les mesures d'austeritat i la defensa d'una Europea proteccionista dels Estats.
27/02/2012

:: Escrit als eurodiputats  descarregar arxiu
:: Manifest CSIR-Pyremed  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar