Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Manifestació a Barcelona en defensa de la Sanitat Pública

Per un servei públic de qualitat i un treball digne pels professionals

  La Federació d’Empleats Públics de la USOC (FEP-USOC) en el marc de la  Plataforma pel Dret a la Salut i la Plataforma Sindical Unitària de la Funció Pública  denuncien  que el nostre sistema sanitari i de protecció de la salut està seriosament amenaçat per la disminució del pressupost que s'hi destina i per la intenció dels governs de privatitzar, amb l'excusa de la crisi, els serveis sanitaris.

Volem un  servei de salut, públic, d’accés universal, igual per a totes les persones, eficient, de qualitat i segur, sense esperes evitables. Un autèntic Servei Nacional de Salut (SNS),finançat amb impostos  basats amb la progressivitat fiscal aplicada a la riquesa, no classista, no sexista, i no racista.

Defensem dotacions de plantilles  suficients  i amb condicions professionals i de treball dignes per garantir l’eficiència i la qualitat del servei .

En conseqüència, convoquem una manifestació  “En defensa de la  sanitat pública” del  diumenge dia 17 a les 12:00 que sortirà de la Plaça de Catalunya de Barcelona i fins a la Plaça de Sant Jaume.

CONVOCATÒRIA


ACTE:

Manifestació en defensa de la Sanitat Pública


DIA:

Diumenge 17 febrer de 2013


HORA:

12.00 hores


LLOC:

Inici: Plaça de Catalunya


14/02/2013

:: Cartell  descarregar arxiu
:: Manifest unitari  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar