Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Ambulàncies en lluita per la qualitat del servei

Dilluns 26 d'agost van tenir lloc diverses accions de protesta a BCN, a la Sagrada Familia i la Plaça de Sant Jaume

Els sindicats majoritaris del sector de les ambulàncies, CCOO, UGT i USOC, han convocat mobilitzacions a Barcelona aquest dilluns 26 d’agost amb l’objectiu de garantir la qualitat assistencial del transport sanitari públic i els drets dels treballadors del sector davant les mesures il•legals que imposa la patronal ACEA.

La protesta ha començat a les 10.30 hores enfront de la Basílica de la Sagrada Família ( Carrer Mallorca 401). Un cop conclosa aquesta concentració els manifestants han fet un trajecte a peu que ha baixat pel Passeig de Sant Joan, Ronda de Sant Pere, Plaça Urquinaona, Via Laietana i que ha finalitzat a la Plaça de Sant Jaume davant el Palau de la Generalitat.

Els sindicats reclamen la garantia en la qualitat assistencial per part de l’usuari a un servei del transport sanitari públic digne. En l'actualitat després de les retallades aplicades, en el transport sanitari no urgent ha augmentat els temps d'espera i en el transport sanitari urgent ha augmentat el temps de resposta. També reclamen la garantia dels drets dels treballadors del sector al compliment del Conveni Col•lectiu. En l'actualitat els treballadors del sector pateixen un incompliment del Conveni per part de la patronal, suportant un esforç econòmic del 18,99%, que posa en greu risc l'estabilitat dels professionals que realitzen el servei del transport sanitari a Catalunya.

Davant d’aquesta situació els sindicats del sector han convocat una vaga pels dies 9, 10, 11 i 12 de setembre.26/08/2013

Untitled Document <<Tornar