Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
SEGUIMENT Vaga General. Comunicat 09:00 hores

Seguiment massiu de la Vaga en les primeres hores de la jornada

La jornada de Vaga General atura massivament la mitjana i gran empresa als polígons industrials de Catalunya. Els transports públics, respectant els serveis mínims, registren un nombre de viatgers molt reduït a primera hora del matí.

Segons informen els equips d’acció sindical de la USOC distribuïts arreu de Catalunya el seguiment de la Vaga General és molt notable des de primera hora  sense incidències destacables. Grans empreses com Nissan, Seat, Printer (Gràfiques), Cobega, Iberpotash (Mineria del Bages), General Cable (Manlleu), ABB (Vallès Occidental), Valentine, Makro, Torras Papel i els principals polígons industrials han aturat la seva activitat. Els transports públics i l’Aeroport del Prat mantenen l’activitat dels serveis mínims pactats amb un nombre d’usuaris mínim.

Per zones destaquem:
BCN: Polígons industrials Zona Franca, Mercabarna, Pedrosa. Activitat aturada
Tarragona: Petroquímica aturada només serveis mínims
Catalunya central: Polígon Bufalvent (Manresa). Activitat aturada.
Terres Ebre: Polígon Baix Ebre (Tortosa).  Activitat aturada
Maresme-V.Oriental: Polígons Can Castell (Canovelles), Jordi Camp (Granollers), Can Magarola (Mollet del Vallès). Activitat aturada.
V.Occidental: ZIM Vallès. Activitat aturada. Polígons industrials sense activitat.
Baix Llobregat: Polígons Sant Vicens dels Horts, Sant Andreu de la Barca, Castellbisbal,Esparreguera. Activitat aturada.

Les dades de consum elèctric que ofereix Red Elèctrica Española a les 08.50 hores indiquen que cau en un 21% (Un 25% a Catalunya) respecte al consum estimat, dada que demostra la reducció d’activitat industrial es situa en termes de dia festiu.

A Barcelona, els delegats i delegades sindicals que conformen els piquets informatius ubicats als diferents polígons industrials i grans centres comercials confluiran a les 13 hores en una concentració a Pl.Universitat. En aquest punt, els secretaris generals dels 4 sindicats facilitaran dades del seguiment de la vaga.

Seguiment de la vaga a Facebook USOC29/03/2012

Untitled Document <<Tornar