Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Inspecció de Treball sanciona a TUSGSAL per un accident laboral

Una treballadora va patir un accident sense portar l’equip de protecció individual obligatori

  La Inspecció de Treball i Seguretat Social ha sancionat a la companyia d’autobusos TUSGSAL per no dotar a una treballadora que va partir un accident laborals dels equips de protecció que obliga la llei. La resolució de 5 de juliol condemna a la companyia a abonar un recàrrec del 30% de les prestacions econòmiques derivades de l’accident de treball.

Els fets denunciats per la USOC a la Inspecció de Treball van tenir lloc el 8 de gener d’enguany quan una treballadora de TUSGSAL feia ronda als aparcaments de la companyia a la seu de Badalona i ensopegant amb un obstacle va caure patint un esquinç al turmell. La Inspecció de Treball amb les seves actuacions ha constatat que la companyia no dota dels Equips de Protecció Individual que són necessaris segons la normativa.

USOC ha denunciat diferents actuacions en matèria de seguretat laboral i persecució sindical d’aquesta companyia que, paradoxalment, fa gala de rebre diferents guardons que premien la seva política de seguretat laboral i condicions de treball, com van informar a la publicació corporativa del passat mes de desembre.

Transportes Urbanos y Servicios Generales, SAL és una companyia amb seu a Badalona operadora de transports de viatgers amb més de 500 treballadors. Entre d’altres serveis és la concessionària d’autobusos del Barcelonès Nord i de bona part del servei d’autobús nocturn de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.17/07/2013

Untitled Document <<Tornar