Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Vaga Transport Sanitari: Seguiment superior al 90%

Els serveis mínims es compleixen sense incidències

  La convocatòria de vaga en el transport sanitari de Catalunya convocada fins des d’avui i fins dijous dia 12 per USOC, CCOO i la UGT ha assolit un seguiment del 90% dels treballadors del sector, un percentatge que encara ha estat més elevat a les demarcacions de Barcelona i Girona.

Segons ha explicat Fernándo Miguélez, Responsable del Sector de Transport Sanitari de la USOC, “Cap empresa del sector té pèrdues i, la patronal vol que l’esforç de les retallades que la Generalitat imposa al transport sanitari el paguem nomes els treballadors”. Miguélez ha recordat que “els 4.800 professionals del sector portem una rebaixa de sous acumulada el 20% en els darrers dos anys”.

Els sindicats convocants instem al Departament de Salut a implicar-se en la solució a la situació del sector on té una responsabilitat molt destacada l’administració en tractar-se d’un servei públic essencial que presten empreses privades que tenen una la gestió atorgada per la Generalitat, explica Miguélez.

L’aturada sectorial que durarà fins dijous ha respectat el compliment dels serveis mínim sense incidències rellevants segons fonts del sector.09/09/2013

Untitled Document <<Tornar