Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
USOC rebutja l’ERO de tancament de Johnson Controls a Sabadell

L’anunci de la companyia afecta a 125 treballadors que poden perdre la feina

La Federació d’Indústria de la USOC (FIUSOC) rebutja l’anunci de tancament que la direcció de Johnson Controls de Sabadell ha traslladat avui al Comitè d’empresa. Els executius de la multinacional han comunicat la intenció del grup industrial de procedir al tancament progressiu del centre de treball de Sabadell (Vallès Occidental) en un període de 12-14 mesos. La mesura afectarà als 125 treballadors del centre vallesà.

 

El sindicat, a l’espera de la documentació que la direcció de la companyia ha d’aportar, no comparteix els arguments organitzatius i econòmics que han expressat els directius. En aquest sentit, considera que és possible una sortida negociada a la crisis per tal de reduir al mínim l’impacte social de la situació amb prejubilacions i recol·locacions de treballadors en d’altres plantes del grup.

 

La situació industrial de la zona és molt preocupant nomes cal recordar el precedent del tancament de la planta de ABB Motors on, malgrat tot, es va poder negociar un acord que reduïa en l’ocupació.

 

Johnson Controls és una multinacional vinculada als sector de construcció i automoció amb productes vinculats a l’enginyeria amb una multitud serveis i àrees de treball industrial. La fàbrica de Sabadell està especialitzat en fabricació i assemblatge d’airescondicionats, aquest centre de treball ja ha patit diverses reestructuracions els darrers anys.08/11/2013

RELACIONADES
15/11/2013  Protesta dels treballadors de Johnson Controls a Sabadell
Untitled Document <<Tornar