Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Els treballadors de Schindler protesten a BCN

Contra els trasllats forçats i en rebuig a les pressions als treballadors

  Els treballadors i treballadores de la multinacional d’elevadors Schindler s'han concentrat avui dilluns a la Plaça de Sant Jaume per demanar la intervenció del govern català davant la direcció de l’empresa. Els representants de la USOC a Schindler han denunciat en reiterades ocasions les mesures de pressió als treballadors que la direcció de la companyia aplica en els darrers temps.

Ja van ser objecte de denúncia, per part de la USOC, i requeriment posterior de la Inspecció de Treball els sistemes de detecció i control via GPS dels treballadors del departament de manteniment. També hem fet pública la situació de les treballadores del departament d’administració que són forçades a traslladar-se a València tot i que el gruix de la cartera de clients roman a Barcelona. Moltes de les companyes tenen situacions familiars (conciliació, embarassos, etc) que l’empresa coneix i, a la pràctica, els fa impossible acollir-se al trasllat situant-les en l’acomiadament.

Els treballadors/es han denunciat les pràctiques empresarials que posa en risc els seus llocs de treball malgrat que, en aquest cas, l’empresa no pateix de forma dura les conseqüències de la crisi.


05/12/2011

Untitled Document <<Tornar