Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
L’assemblea ratifica l’acord d’Stora Enso i garanteix el seu futur

Per àmplia majoria la plantilla de 95 vots favorables de 100 possibles

  La Federació d’Indústria de la Unió Sindical Obrera de Catalunya (FIUSOC) ha informat que ahir l’assemblea de treballadors de Stora Enso (Castellbisbal) va ratificar per àmplia majoria (95 vots favorables d’un total de 100) la proposta d’acord negociada pels seus representants amb la direcció de la companyia.

El document recull una rebaixa salarial mitjana del 10% sobre les taules actuals i la congelació salarials pels anys 2013 i 2014. Els dos anys posteriors -2015-2016- les taules salarials seran les del conveni estatal. L’acord estableix una escala salarial diferent per a les noves contractacions en relació als complements de vacances i d’empresa; així com un bonus variable no consolidable segons els Beneficis bruts anuals de la companyia (Ebitda).

El pacte evita acomiadaments en la plantilla gràcies a la lluita per part dels treballadors i treballadores d’Stora Enso. Onze jornades de vaga, molts mesos de conflictivitats i dues mediacions al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

La FIUSOC i la Secció Sindical de USOC a Stora Enso confien que l’aprovació per part de l’assemblea serveixi com a demostració del compromís de la plantilla amb el futur industrial de la factoria després d’un llarg període de conflictivitat i incògnites sobre el seu futur.22/03/2013

RELACIONADES
08/01/2013  Els treballadors de Stora Enso (Castellbisbal) convoquen vagues de 24 h fins l’abril contra la reducció salarial
05/02/2013  Protesta dels treballadors de Stora Enso
Untitled Document <<Tornar