Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
La USO convoca Vaga General a Espanya el 29-M

Contra la Reforma Laboral i les retallades socials

La Confederació USO ha fet pública aquest matí la convocatòria de Vaga general a Espanya pel proper 29 de març, coincidint amb la convocatòria aprovada per les altres centrals sindicals confederals. El Comitè Confederal de la USO ha fet públic el següent comunicat:

“La Unió Sindical Obrera (USO), tercera organització sindical al nostre país, ha decidit convocar vaga general en la mateixa data en què ho han fet les seves dues homòlogues confederacions sindicals - 29 de març-, però realitzant una convocatòria pròpia i diferenciada d'aquestes últimes .

La posició de la USO es basa en la consideració que, encara existint un mateix objectiu, com és el aconseguir que el Parlament modifiqui els aspectes més perniciosos de la Reforma Laboral i el posar fi a les polítiques de retallades socials i laborals, les dues organitzacions sindicals majoritàries han menyspreat possibilitar un front sindical ampli i unitari, i han facilitat algunes d’aquestes polítiques de retallades, tant amb la recent signatura de l’anomena’t "Acord per a l'Ocupació i la Negociació Col•lectiva" que és part consubstancial de l'esmentada Reforma Laboral, com d'aspectes no tan llunyans com la reforma de les pensions públiques.

La USO ha exhortat a totes les seves organitzacions a activar tots els mecanismes de mobilització per aconseguir revertir les polítiques d'agressió i retrocés social i laboral que han estat adoptades o es puguin adoptar tant pel Govern de la Nació com pels de les diverses administracions autonòmiques i locals.

La USO portarà la seva campanya de mobilització a tots els treballadors, per a la implicació tant dels que tenen feina en els diferents centres de treball com de les persones que avui no en tenen. La USO actuarà paral•lelament mantenint trobades amb tots els grups parlamentaris durant la tramitació de la Reforma Laboral per traslladar els seus esmenes a la mateixa perquè els diversos grups les facin pròpies, i aconseguir modificar i millorar la futura Llei.09/03/2012

Untitled Document <<Tornar