Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Els treballadors de Campos 1925 convoquen vaga indefinida

Per l'impagament de salaris i la negativa a negociar de la direcció

  La plantilla de Campos 1925 han convocat vaga indefinida a partir de dimarts 19 de juliol un cop esgotades totes les vies negociadores amb la direcció i havent finalitzat sense acord la mediació que ha tingut lloc avui davant el Tribunal Laboral de Catalunya. Els treballadors denuncien l'impagament del salari de juny i la paga d'abril així com retards continuats en la percepció de les nòmines des de fa més d'un any.

Campos 1925 és una empresa ubicada a Polinyà (Vallès Occidental) dedicada a la transformació del plàstic i dóna feina a 56 treballadors. El maig de 2009 va presentar un expedient d'extinció de 17 contractes per garantir la seva continuïtat; el juny de 2010, malgrat tenir producció, van començar els retards en el pagament de les nòmines situació que s'ha agreujat en l'actualitat. La plantilla exigeix regularitzar el cobrament dels salaris per continuar l'activitat.

Els treballadors han convocat vaga indefinida a partir de les 06:00 hores de dimarts 19 de juliol, un cop constatada la impossibilitat de negociar amb la direcció.18/07/2011

Untitled Document <<Tornar