Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
USOC protesta al centre de Barcelona contra les Retallades dels Governs central i la Generalitat

Així NO – Srs. Zapatero i Mas
Contra les Retallades Socials Contra el “Pensionazo”


La Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) ha reunit aquest matí més d’un miler de delegats i delegades a la Plaça de Sant Jaume per a exigir als governs de Zapatero i Mas una rectificació en les seves polítiques que han abandonat la sortida social de la crisi com a full de ruta.

La Secretària general de la USOC, Antònia Gil, ha denunciat l’actitud dels dos executius que és igualment irresponsable amb els drets socials i posa en perill el viabilitat de l’Estat del Benestar. “Rebutgem la sortida que des de les instàncies polítiques es dóna a la crisi. No acceptem que sigui la classe treballadora la que pagui aquesta situació”. Gil ha advertit que “el sindicalisme autònom i independent de la USOC denuncia l’actitud dels dos governs”.

La protesta, que s’ha iniciat amb 1 minut de silenci en solidaritat amb les víctimes del terretrèmol de Lorca (Múrcia), ha denunciat l’actitud de menysteniment que des de la política –de gairebé tots els colors- es té amb la sortida social de la crisis; que amb l’excusa de les retallades impulsa mesures regressives socialment com són:
  • Govern Central: Reforma de les Pensions, Reforma Laboral, Retallades de les polítiques socials i els sous dels treballadors dels sectors públics.
  • Govern de la Generalitat: Retallades a Sanitat i Ensenyament, Rebaixes de sous als sectors públics i concertats, fiscalitat injusta.
Disponible el vídeo de la protesta a: Vídeo

Enllaç TV3-Telenoticies

Enllaç Barcelona TV


EL SINDICALISME INDEPENDENT DE LA USOC CONTRA
LES RETALLADES A DUES BANDES12/05/2011

:: Foto 1  descarregar arxiu
:: Foto 2  descarregar arxiu
:: Foto 3  descarregar arxiu
:: Foto 4  descarregar arxiu
:: Foto 5  descarregar arxiu
:: Foto 6  descarregar arxiu
:: Foto 7  descarregar arxiu
:: Octaveta  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar