Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
Participa al Dia Internacional de la Salut en el Treball

USOC inicia una campanya informativa amb motiu la commemoració el 28 d'abril

  La Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) amb motiu de la commemoració el dia 28 d’abril de la Jornada Internacional per la Salut en el Treball enceta una campanya informativa sobre el paper dels delegats i delegades de prevenció.

La Secretaria de Salut Laboral de la USOC edita una sèrie de materials d’informació bàsica adreçats als nous delegats i delegades de prevenció acabats d’escollir en els processos d’eleccions sindicals de renovació de representants. El gruix del procés electoral als centres de treball de Catalunya s’està produint entre els mesos d’octubre 2010 a juny 2011 La campanya informativa té un doble objectiu:
  • Sensibilitzar als treballadors en la problemàtica de la seguretat a la feina. En temps de crisi la xacra de la sinistralitat continua ben viva.
  • Desplegar una campanya informativa sobre el paper i les funcions dels delegats i delegades de prevenció als centres de treball.
La campanya “A la feina ni una mort més” vol posar el focus en la informació als treballadors sobre la prevenció en un context de crisi a on les dificultats econòmiques no poden deixar de banda la seguretat al lloc de treball. Aquesta campanya és una acció sindical de caràcter informatiu que vol apropar als centres de treball elements concrets d’informació i proposta en relació a la prevenció.26/04/2011

:: Manifest (Català)  descarregar arxiu
:: Manifiesto (Castellano)  descarregar arxiu
:: Preguntas frecuentes (Castellano)  descarregar arxiu
:: Preguntes freqüents (Català)  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar