Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat
NOTÍCIES
USOC en defensa del sistema sanitari

- No més retallades i acomiadaments
- Volem treballar dignament, en uns serveis públics de qualitat


Des de la Unió Sindical Obrera de Catalunya, davant de la gravetat d'aquesta situació i conseqüència de l'aplicació de la Instrucció 1/2011 del Govern de la Generalitat,  exigim a l’Executiu i als grups del Parlament de Catalunya que donin el seu suport a un model de serveis públics a Catalunya que:
  • Que no lesioni més drets laborals dels treballadors i de les treballadores de la sanitat: no volem més acomiadaments innecessaris (poden arribar a més de 20.000 a tota Catalunya) , volem recuperar els nostres salaris retallats injustament per governs anteriors i no volem noves retallades ni salarials ni socials.
  • No retalli més drets i/o prestacions que degradin els serveis públics.
  • Que amb els nostres impostos es facin polítiques de desenvolupament i millora dels serveis públics catalans, i no es potenciïn els sectors privats que volem fer negoci amb la sanitat. No volem una sanitat per a rics i una beneficència insuficient i deficient per a la classe treballadora.
  • No volem que amb les nostres reivindicacions laborals i socials es faci política de conveniència i/o d'interessos per part dels polítics. Exigim als nostres representants que dediquin tots els seus esforços a defensar a Catalunya un sistema sanitari públic, universal i de qualitat.13/04/2011

:: Foto 1  descarregar arxiu
:: Foto 2  descarregar arxiu
:: Foto 3  descarregar arxiu
:: Manifest (català)  descarregar arxiu
:: Manifest ambulàncies  descarregar arxiu
:: Manifiesto (castellano)  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar