Unió Sindical Obrera de Catalunya Portada   |  Contacte   |  Login
USOC
Acció Sindical Sindicat Immigració Dones Joventut jubilats Serveis
Formació Comunicació" Legislació Normalització Afiliat

NOTÍCIES

     
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup
 LA USOC ES CONSOLIDA I REAFIRMA EN LES ELECCIONS SINDICALS CELEBRADES EN ELS AJUNTAMENTS I EN EL SECTOR SANITARI

15/05/2015

A les eleccions sindicals celebrades en les últimes setmanes a l'Ajuntament de Tarragona s'han consolidat els resultats anteriors amb 5 delegats a la junta de personal i dos delegats al comitè d'empresa.

En les eleccions sindicals a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es manté la posició de segona força sindical amb 5 delegats, tres a la junta de personal i dos al comitè d'empresa .

En les eleccions sindicals de Cementiris de Barcelona, s'ha aconseguit mantenir els dos delegats al comitè d'empresa.

A les empreses del sector sanitari, s'han consolidat els resultats en les eleccions de l'Hospital General de Granollers amb dos delegats, al centre de diàlisis DIAVERUM s'han consolidat els delegats que teníem i al Centre Dental Castellsagué ens hem presentat per primera vegada obtenint l'únic delegat per la USOC

 1º DE MAIG 2015

04/05/2015

La manifestació del passat 1 de Maig, va ser tot un éxit. Als docuemnts adjunts trobareu fotografies, així com la intervenció de la nostra Secretaria General María Recuero.

També trobareu les fotografies de la manifestació de Tortosa.

 TOTS I TOTES A LA MANIFESTACIÓ!!!

01/05/2015

El sindicat USOC, tercer sindicat de Catalunya, convoquem la nostra pròpia manifestació del Primer de Maig a les 11,30 h des de la Plaça Universitat a Plaça de les Caramelles de Barcelona.
El sindicat ha elaborat un manifest destacant els elements més importants de la situació econòmica i social (que s'adjunta).
La USOC repartirà el manifest en els centres de treball i cridarà als nostres afiliats i simpatitzants a participar a la manifestació de Primer de Maig que sortirà de la Plaça Universitat de Barcelona a les 11,30 h.

 28 D'ABRIL, DIA INTERNACIONAL DE LA SEGURETAT I SALUT EN EL TREBALL

27/04/2015

El proper 28 d'Abril, es el dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball. Als documents adjunts podeu trobar el cartell i el manifest.
 USOC VALORA LA IMPORTANT VICTORIA DEL SINDICAT EN LES ELECCIONS DE GAS NATURAL FENOSA

20/04/2015


 USOC DÓNA SUPORT A LA JORNADA DEL 18 D'ABRIL D'ACCIÓ GLOBAL CONTRA L'ACORD COMERCIAL D'ASSOCIACIÓ TRANSANLÀNTICA DE COMERÇ I INVERSIÓ (TTIP)

17/04/2015

En aquests moments s'està negociant l'Acord Comercial d'Associació Transatlàntica de comerç i inversió (TTIP), que aquesta negociant la Unió Europea amb els Estats Units.
Un acord que s'està negociant de forma gens transparent i sense dialogar amb les forces socials, negociacions que compten amb l'oposició de la Confederació Europea de Sindicats i els sindicats americans, per entendre que aquests tractats contenen amenaces molt serioses per als drets dels treballadors i treballadores i ciutadania en general, unes negociacions que poden concloure a finals de 2015.
Per aquesta raó s'ha convocat per plataformes socials dels EUA i de la UE, un dia d'Acció Global per al dia 18 d'abril. El sindicat USOC dóna suport a aquestes mobilitzacions que es desenvoluparan en diverses ciutats europees i americanes.

 USOC ES PRESENTA PER PRIMERA VEGADA EN DUES EMPRESES I OBTÉ BONS RESULTATS

17/04/2015

A l'empresa Ambulàncies Baix Ebre , la USOC ha obtingut 6 delegats , la majoria absoluta d'un comitè de 9 , i la resta se'l reparteixen CCOO amb 2 delegats i UGT amb un.

A l'empresa ISS de Solucions Càtering de Mútua de Terrassa en un comite de 5 delegats , i que ens presentàvem per primera vegada la candidatura de USOC ha obtingut un delegat , CCOO 3 delegats i UGT un delegat

 USOC ENTRA PER PRIMERA VEGADA I GUANYA LES ELECCIONS AL COMITÈ D'EMPRESA DE TELEFÒNICA A TARRAGONA

15/04/2015

La Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) ha entrat per primera vegada en el comitè d'empresa de Telefònica a Tarragona. Durant la jornada d'ahir, es van celebrar eleccions sindicals a Telefónica.
La candidatura de USOC a Tarragona, en les eleccions sindicals va ser l'opció sindical més votada, obtenint 5 delegats dels tretze que componen el comitè, i un 40% dels vots.
Des de USOC valorem positivament els resultats electorals obtinguts a Telefónica a Tarragona, fet que demostra que el model sindical que representa USOC, centrat en el treballador, és una alternativa que continua rebent un ampli suport per part dels treballadors i les treballadores.
Unió Sindical Obrera de Catalunya és el tercer sindicat en
representació a nivell estatal i a Catalunya.

 CONCENTRACIÓ DELS TREBALLADORS FIXOS-DISCONTINUS DE LA PROVINCIA DE BARCELONA DE CORREUS

08/04/2015

El proper 8 d'Abril a les 10h, hi ha convocada una concentració dels treballadors fixos-discontinus de la provincia de Barcelona de Correus.
Al PDF adjunt hi trobareu tota la informació

 UN MERITORI RESULTAT PER USOC, A LES ELECCIONS AL GRUP ALIMENTARI GUISSONA

23/03/2015

S'han realitzat les eleccions sindicals en una de les empreses més importants del sector agroalimentari de les Terres de Lleida amb una plantilla de més de 3000 treballadors i treballadores.
El resultat de les eleccions per un comitè d'empresa de 27 membres ha estat de 17 delegats per a CCOO , 4 per USOC i altres 4 per a UGT.
La USOC, ha millorat els seus anteriors resultats amb un delegat més, obtenint els 4 delegats, en un procés electoral en què s'han realitzat dues assemblees en el centre de treball i l'elaboració de propaganda en diversos idiomes per a una millor compressió de tota la plantilla.
En aquest procés electoral, el sindicat USOC, ha creat un equip de treball jove que permetrà afrontar els propers anys amb garanties de fer un excel·lent treball que permetrà el creixement de la secció sindical.
USOC agraeix la confiança dipositada pels treballadors i treballadores en la nostra candidatura i l'esforç realitzat pels nostres candidats.


     
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Següent pàgina  Següent grup