21 de agost de 2018
 
NOTICIES
Dones, crisi i desigualtats, reportatge de Latituds

Ja es pot veure online el reportatge “Dones, crisi i desigualtats”, estrenat dimecres al programa Latituds del Canal 33, centrat en els factors de gènere que incrementen el risc de descens social: ser dona, tenir més de 49 anys i no tenir estudis superiors. El vídeo compta amb aportacions de la Fundació Salut i Comunitat, l'Associació "in via" i la Fundació Surt. Per altra banda, el documental “Corredors de fons”, protagonitzat per tres joves que han rebut el suport de la Fundació Mercè Fontanilles, es pot veure també al web de TV3 després que s'emetés el 15 de març al programa El documental.

Estrena Dimecres 19 març de 2014 a les 23.00 al 33 i a internet

Dones, crisi i desigualtats

La crisi econòmica afecta negativament la qualitat de vida de la majoria de la població. Però hi ha factors que incrementen el risc de descens social, com ara ser dona, tenir més de 49 anys i no tenir estudis superiors.

A la Fundació Salut i Comunitat es fan sessions per identificar debilitats i fortaleses de cada dona. D’aquesta manera, reforcen en comú les estratègies per afrontar el procés de descens social.

L’associació In Via gestiona la casa de la Jove. Aquí arriben dones amb un risc d’exclusió molt alt. Moltes d’elles són IMMIGRANTS. A banda de rebre temporalment alimentació i sostre, se’ls dóna suport emocional i les ajuden a planificar-se el futur.

Podeu veure el vídeo clicant Ctrl + Clic ­­-à    Dones, crisi i desigualtats21/03/2014

Untitled Document <<Tornar