21 de agost de 2018
 
NOTICIES
USOC CONTINUA DEFENSANT ELS DRETS DELS PENSIONISTES I JUBILATS

El 12è Congrés de la USOC, ha decidit crear una Associació de Jubilats i Pensionistes d'USOC, (Ajup-USOC). Aquesta associació seguirà defensant i treballant pels interessos dels pensionistes i jubilats, però amb un altre enfocament, el jubilat i pensionista seguirà afiliat a la seva federació professional i a la seva organització territorial i a més podrà participar de manera específica en les qüestions que afecten els jubilats i pensionistes.
Amb això pretenem reforçar la participació dels jubilats mitjançant una associació que seguirà defensant els interessos de les persones jubilades i treballant en els diversos òrgans de participació que com afiliat a la USOC té dret, podrà seguir col·laborant en la seva federació professional i territorial, i a través de aquestes en la vida orgànica del sindicat i també des de l'associació.
En els nous estatuts del sindicat, s'ha incorporat en l'art.3 dins dels objectius un nou apartat que tracta de potenciar el desenvolupament i la gestió dels jubilats i pensionistes a través de l'Ajup-USOC, per a la defensa dels drets i aconseguir les aspiracions específiques del col·lectiu i en la seva condició de ser un sector factible de risc d'exclusió social.
La USOC agraeix el treball de les persones que han dedicat el seu temps a la defensa dels pensionistes i jubilats en la USOC, i que han decidit posar punt final a la seva llarga
col·laboració en fer una USOC més forta, de la mateixa manera que haurem d’assegurar la continuïtat del treball dels jubilats i pensionistes amb noves persones amb renovada il·lusió en el projecte de la USOC.
Per això comptem amb la col·laboració de: Carmen Carrasco Cabanillas, Guillermo Retuerto Martín, Ramon Guasch Izaguirre, Antonio Higuera Bragado tots ells sota la coordinació de la Secretaria d'Acció Social i Formació de la USOC representada per Juan José Delgado.


11/03/2015

:: DERECHOS JUBILADOS Y PENSIONISTAS  descarregar arxiu
:: DRETS JUBILATS I PENSIONISTES  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar