16 de agost de 2018
 
NOTICIES
Margarita Gallego, nova Secretària general de la Unió del Maresme-Vallès Oriental

Celebrat el III Congrés Comarcal a Canovelles (Vallès Oriental) sota el lema "Reforcem el sindicalisme amb l'afiliació"

  El III Congrés de la Unió Comarcal de la USOC al Maresme-Vallès Oriental ha escollit Margarita Gallego com a Secretària general de l’organització territorial de la USOC, pel 91'11% dels vots, en substitució de Patricia Gonzalez que ha asumit la Secretaria de Formació a la Comissió Executiva Nacional de la USOC. La reunió s’ha celebrat al municipi de Canovelles (Vallès Oriental) al Teatre-Auditori Can Palots.

La nova Executiva la formen: Margarita Gallego (Secretària general-Empresa Makro), Anna Carro (Organització i Economia), Miguel Angel Ruiz (Acció Sindical-Empresa Hospital de Mollet), Jordi Cirac (Formació i Informació-Empresa Industria Murtra), Encarnación Trassierra (Igualtat-Empresa Hospital de Granollers), Francisco Javier Ortega (Salut Laboral-Empresa Cobega). El Congres també ha aprovat els estatuts de la estructura territorial i el programa d’acció pel període 2013-2017.

A la sessió d’obertura ha intervingut l’alcalde de Canovelles i President del Consell Comarcal del Vallès Oriental, José Orive. A la sessió de cloenda han assistit representants de CCOO i UGT del Vallès Oriental a més de dirigents de la Unió Nacional de la USOC. La Secretària general de la USOC, Antònia Gil, en la seva intervenció davant el plenari del Congrés ha fet una crida a la militància activa de tots els sindicalistes de la comarca per "combatre els intents de destrucció dels nostres drets. Cal reivindicar el paper de resistència i transformació del sindicalisme"

La nova secretària comarcal, Margarita Gallego, ha recordat “Vivim un moment complexe en la crisi ha tocat molt dur al món del treball. Hem de reforçar el nostre sindicalisme de proximitat, amb l’afiliació a les empreses, i tots junts en la resistència activa davant les diicultats”

El III Congrés ha aprovat, a més, diverses resolucions especials; una sobre el suport al dret a decidir dues sobre ensenyament i una darrera sobre la crisi econòmica i la crida a la mobilització ciutadana.

La Unió Comarcal del Maresme-Vallès Oriental agrupa més de 1.500 afiliats i afiliades, 300 delegats i les seus comarcals a Granollers i Mataró.


07/05/2013

Untitled Document <<Tornar