18 de agost de 2018
 
NOTÍCIES
CURS D'ANGLÈS

Des de la secretaria de formació de la Usoc, i amb l'ànim de que les persones que formem aquest sindicat tinguin en la mesura de les nostres possibilitats una formació integral, us volem fer partícips de un nou curs de formació que iniciarem al mes de setembre.

És un curs d'anglès, gratuït, nivell Elementary, A-1 que es realitzarà a Barcelona als locals de l'USOC a Sant Pacià, durant els mesos de setembre, octubre, novembre, i desembre, en horari de matí de 11 a 13 hores els dijous i que, inicialment, s'adreça a dirigents, delegats i afiliats, per aquest ordre, als quals els hi pugui interessar tenir uns coneixements bàsics d'aquesta llengua.

Les places són limitades a 20 persones, així doncs, l'admissió al curs s'efectuarà per rigorós ordre d'inscripció, fent servir el formulari que us adjuntem i que s'ha d'enviar a la secretaria de formació, via federació i/o unió. Ja que són aquestes les que determinaran a qui han de fer extensiva aquesta oferta formativa.

El termini d'inscripció s'inicia el dia 4 de maig de 2015 i finalitza el dia 30 de juny de 2015.

Posterior a questa data no s'admetran cap més inscripció.

Depenent del número de persones inscrites es podria estudiar la possibilitat de oferir un altre dia i un altre horari per muntar un altre grup.


29/04/2015

:: FORMULARI  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar