19 de agost de 2018
 
Campanyes i Materials
"Contra el Mobbing a la Feina"

USOC llença una campanya en el marc del Dia Internacional per la Salut en el Treball -28 d'abril-

La Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) amb motiu de la commemoració el dia 28 d’abril de la Jornada Internacional per la Salut en el Treball enceta una campanya informativa adreçada a treballadors i treballadores sobre l’assetjament psicològic i/o moral –mobbing- en el treball.

La Secretaria de Salut Laboral de la USOC mobilitzarà el proper dimarts 28 d’abril equips d’assessors sindicals que visitaran un centenar d’empreses ubicades a cinc dels principals polígons industrials de Catalunya i l’aeroport de el Prat per tal de sensibilitzar al voltant de la seguretat en el treball. La campanya informativa té un doble objectiu:

  • Sensibilitzar als treballadors en la problemàtica de la seguretat a la feina. En temps de crisi la xacra de la sinistralitat continua ben viva.
  • Denunciar l’assetjament psicològic i/o moral –mobbing- i oferir als treballadors eines i recursos per a gestionar-lo.

La campanya “Contra el mobbing a la feina” vol posar el focus en els fenòmens d’assetjament en el context dificultats econòmiques a moltes empreses. Són problemàtiques “invisibles” relacionades amb les relacions de poder i jerarquia a les empreses; la por a la denuncia pública -freqüent en aquestes problemàtiques- es veu ara incrementada per la por a la pèrdua del lloc de treball en un moment de crisi econòmica.

Aquesta campanya és una acció sindical de caràcter informatiu que vol apropar als centres de treball elements concrets d’informació i proposta en relació a la prevenció de l’assetjament moral a la feina.

CONVOCATÒRIA

ACTE:

Campanya “Contra l’assetjament moral a la feina”

DIA:

Dimarts 28 d’abril de 2008

ORGANITZA:

Secretaria de Salut Laboral USOC

LLOCS:

Polígons industrials: Pedrosa (Hospitalet), Zona Franca (Barcelona)

Aeroport de Barcelona-El Prat17/04/2009

:: Díptic  descarregar arxiu
Untitled Document <<Tornar